responsive banner

Nieuwsartikelen

De Uitkijpost - 13 Januari 2021

uitkijkpost 13 januari medisch pedicure Zeestraten & de Rooij

De Uitkijkpost - 13 mei 2020

Medisch pedicures Zeeraten & De Rooij
Voor professionele voetzorg van hoge kwaliteit
Adres: De Blinkenlaan 26, 1851 AR Heiloo;
telefoon Miranda Zeestraten: 06-39435477,
Margaret de Rooij: 06-30696769;

Eigenlijk was het de bedoeling dat Miranda Zeestraten en Margaret de Rooij hun pedicurepraktijk op 16 maart van dit jaar zouden openen. Helaas moesten zij de opening wegens het Coronavirus uitstellen. Maar afgelopen maandag 11 mei was het dan eindelijk zover. De eerste klanten werden in de praktijk van beide dames behandeld.

Zowel Miranda als Margaret hebben een jarenlange ervaring als medisch pedicure. Beiden hebben in een podotherapiepraktijk gewerkt en zijn opgeleid in het toepassen van specialistische technieken. De behandelingen zijn op maat met veel zorg en aandacht voor al uw voetklachten/verzorging. Jong en oud zijn welkom. Naast een pedicure behandeling kan er ook gekozen worden voor een voetreflexmassage waarbij de verschillende zones in de voet worden gestimuleerd om te komen tot een diepe ontspanning en gevoel van rust. Dit is ook mogelijk in combinatie met een pedicurebehandeling.
Miranda: “Juist in deze tijd is hygiëne heel belangrijk. Daarom hebben wij een autoclaaf aangeschaft zodat alle instrumenten die wij gebruiken bij een behandeling gesteriliseerd worden in plaats van gedesinfecteerd.” Margaret: “Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en dit uit zich in de positieve reacties die we regelmatig terugkrijgen”.

Medische voetbehandelingNaast de normale pedicure behandelingen kan men ook met specifieke voetklachten door Miranda en Margaret worden behandeld. Denk daarbij aan diabetes of reuma.Miranda en Margaret zijn aangesloten bij HONK (Huisartsen Organisatie Noord-Kennemerland) en Provoet. Door een contract te hebben met HONK worden de diabetische behandelingen veelal vergoed.
Nagelbeugels en voetreflexmassage
In de lichte, frisse en moderne praktijk kan men ook terecht met ingroeiende nagels. Miranda is hierin gespecialiseerd. Ook voor nagelbeugels kunt u bij haar terecht. Zij maakt en zet deze zelf. Door een nagelbeugel wordt de druk op en de ingroei van nagels tot een minimum beperkt en voorkom je hiermee verdere problemen.
Margaret is naast voetreflextherapeute en medisch pedicure werkzaam in de thuiszorg. Deze kennis komt van pas tijdens de behandeling van de oudere voet. Door ieder hun eigen specialiteit te hebben vullen Miranda en Margaret elkaar heel goed aan.
Openingstijden
De praktijk heeft ruime openingstijden. Zowel overdag als ’s avonds en op zaterdag kan men hier terecht. De agenda op de website laat zien welke dagen en tijdstippen nog beschikbaar zijn om online direct een afspraak te plannen.
Medisch pedicures Zeestraten & De Rooij, een praktijk waarin u zich op uw gemak voelt, een volledig plaatje voor mens en voet.

Krantenartikel de uitkijkpost Zeestraten en de Rooij