responsive banner

Tarieven 2023

Behandelingen

U kunt bij ons pinnen

Pedicurebehandeling

Een pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns en alle voorkomende problemen.Specialistische technieken kunnen nodig zijn tijdens deze behandeling.

€ 43,50

Pedicurebehandeling Kort

Deze behandeling bestaat uit het knippen en het mechanisch afwerken van de nagels.
(Uitsluitend bedoeld voor goed knipbare nagels)

€ 35,-

Deelbehandeling

Tijdens een deelbehandeling verhelpen wij een specifiek probleem zoals het weghalen van een likdoorn of het behandelen van een ingroeiende nagel. Specialistische technieken kunnen nodig zijn tijdens deze behandeling.

€ 24,50

Pedicurebehandeling + voetreflexmassage

Sluit uw pedicurebehandeling af met een diepe ontspanning en een gevoel van rust. Zodat u weer herboren in uw schoenen stapt. Tijdens de voetreflexmassage worden de zones van uw voet gestimuleerd welke corresponderen met de verschillende delen in het lichaam. U zult merken dat lichaam en geest zich gaan ontspannen.

€ 75,-

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage zorgt voor balans van lichaam en geest met de nodige ontspanning. Tijdens de massage worden de zones in uw voet gestimuleerd welke corresponderen met de verschillende delen in het lichaam. U zult aangenaam verrast zijn op wat het voor u doet.

€ 43,50

No show (verzuim) tarief = 50% van de geselecteerde behandeling

Helaas komt het te vaak voor dat wij als medisch pedicure voor u klaar staan terwijl de afspraak niet nagekomen wordt. Om die reden vragen wij u tijdig af te melden (tot 24 uur voor de afspraak) en anders het no show tarief te vergoeden. Dit bedrag komt neer op de helft van de kosten uitgaande van de gemaakte afspraak.

€ ?,-

Specialistische technieken (apart berekend)

Nagelbeugel

Een nagelbeugel voorkomt een verder ingroeiende nagel. Omdat elke situatie anders is vereist dit maatwerk en begeleiding. Een specialiteit die Miranda als geen ander verstaat.

€27,50

Nagelreparatie per nagel

Dit kan nodig zijn om verdere problemen te voorkomen.

€ 15,-

Orthese

Als u voetproblemen heeft, heeft dat een grote invloed op uw dagelijkse leven. Een voetorthese kan helpen om uw klachten te verminderen. Bijvoorbeeld een orthese tussen twee tenen die een pijnlijke plek ontlast.

Vanaf € 15,-